Skip links

Home / Tarieven

Tarieven

Duidelijkheid vooraf

Een eerste oriënterend gesprek met één van onze advocaten is gratis en vrijblijvend. Zo’n kennismakingsgesprek duurt doorgaans (we hanteren geen zandloper) een half uur. Daarin wordt beoordeeld of bijstand door een advocaat in de voorgelegde kwestie zinvol is en zo ja, wat een advocaat daarin voor u wel en niet kan betekenen. Op die wijze proberen we u zo goed mogelijk te informeren, waarna u een weloverwogen beslissing kunt nemen of u van onze diensten gebruik wilt maken.

Honorarium

Wij hanteren een variabel uurtarief (Euro 175,– tot Euro 320,– exclusief verschotten en BTW), dat tevoren in overleg met u wordt vastgesteld. Factoren die daarbij zoal een rol kunnen spelen zijn de complexiteit van de zaak, de mate van specialistische kennis die daarin verlangd wordt, het met de zaak gemoeide financiële belang, de spoedeisendheid van de verlangde bijstand. Indien daartoe aanleiding is kan worden overlegd over het tevoren overeenkomen van een vast honorarium ter zake van de in uw zaak door ons te verlenen diensten.

Gespecialiseerd in strafrecht

20+ jaar ervaring

Persoonlijk contact

Snel schakelen

Gefinancierde rechtsbijstand

Wij bieden ook rechtsbijstand op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Indien u op grond van uw inkomens- en vermogenspositie daarvoor in aanmerking komt of denkt te komen, verzorgen wij de aanvraag daartoe aan de Raad voor Rechtsbijstand, de instantie die uiteindelijk bepaalt of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand, en -indien dat het geval is- welke eigen financiële bijdrage u aan de advocaat betaalt.

Meer informatie daaromtrent treft u aan op de website van de Raad voor Rechtsbijstand: www.rvr.org.

Resultaatgerichte en ervaren strafrechtadvocaat nodig?

Contact opnemen
Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋