Skip links

Was ‘doodgoei jong’ dom en dronken of een doodrijder in grote zware Jaguar?

DEN BOSCH/EINDHOVEN – Volgens de jonge Utrechter was hij ‘straalbezopen’ en maakte een erg domme fout. Volgens het Openbaar Ministerie waren het twee pogingen tot doodslag met liefst zes slachtoffers. Twee versies van hetzelfde: een auto die in de nacht van oud op nieuw eerst op vrouwen inreed, en daarna op twee agenten.

De bedoeling was om Oud en Nieuw te vieren zonder drank, maar dat lukte niet. De verdachte kroop achter het stuur. Net in de bocht komen er vier vrouwen aangelopen en raakte ze. De politie gaf een stopteken, maar hoorden de bestuurder gas geven, waardoor de politie opzij moest springen. De advocaat relativeerde dat het een erg domme en verwijtbare fout was, maar zeker geen doodslag. DE agenten waren op een afstand en konden op zij zijn gestapt. De vrouwen had de verdachte niet gezien. Geen doodslag, aldus de advocaat.


Volledig artikel: Was ‘doodgoei jong’ dom en dronken of een doodrijder in grote zware Jaguar? | Eindhoven | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋