Skip links

Vrijspraak in stokoude zedenzaak van kindermisbruik door huisvriend uit Cranendonck

DEN BOSCH – Een inwoner van Cranendonck wordt door de rechtbank vrijgesproken van de verdenking van misbruik van een toen 8-jarige jongen, eind vorige eeuw. Niet dat de rechtbank de jongen niet gelooft, maar het bewijs is bij elkaar te zwak voor een veroordeling.

Een cold case zaak waarbij een jongen tussen 1999 en 2003 zou zijn misbruikt door een oudere huisvriend. In 2008 kwam een en ander aan het licht. De man, inmiddels 54, ontkende. Ze waren enkel goed bevriend, maar meer ook niet. De rechtbank zag, net als de advocate, dat de verklaringen niet gedetailleerd waren en elkaar soms tegenspraken. Getuigen waren er niet. De rechtbank kwam om die reden tot een vrijspraak.


Volledig artikel: Vrijspraak in stokoude zedenzaak van kindermisbruik door huisvriend uit Cranendonck | Eindhoven | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋