Skip links

Vier jaar cel dreigt voor Eindhovenaar (60) die niet alleen dealde in harddrugs maar het ook maakte

DEN BOSCH/EINDHOVEN – Als het aan het Openbaar Ministerie ligt verdwijnt een zestigjarige Eindhovenaar vier jaar achter de tralies. Hij wordt er van verdacht grootschalig te handelen in én het fabriceren van harddrugs.

De zaak kwam aan het rollen toen iemand verklaarde drugs af te nemen bij de verdachte. De man werd geobserveerd, waarna de politie uitkwam bij een garagebox. Daar deed men een instap en bleek er een grote hoeveelheid verdovende middelen aanwezig te zijn. Tegelijkertijd werd de verdachte elders in de boeien geslagen met nog eens 15 kilo verdovende middelen in zijn auto. De verdachte verklaarde van niets te weten en zei de garagebox te verhuren aan iemand anders, wie dat was bleef onduidelijk.


Volledig artikel: Vier jaar cel dreigt voor Eindhovenaar (60) die niet alleen dealde in harddrugs maar het ook maakte | 112 en misdaad | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋