Skip links

Somerense automobiliste (77) levert zelf rijbewijs in na heftig ongeluk met 7-jarig meisje

DEN BOSCH – Bij grote verkeersongelukken worden in de regel rijverboden uitgedeeld. Niet nodig voor een Somerense automobiliste die december 2019 over een kindje reed. De dag erop leverde ze zelf haar rijbewijs in.

Een heftig ongeluk waarbij de verdachte de tegemoetkomende scholieren niet had gezien. Het gevolg was dat er een 7-jarig meisje werd aangereden waardoor deze zwaargewond was geraakt. Volgens het Openbaar Ministerie had de verdachte er onvoorzichtig gereden en eiste ze een werkstraf voor de duur van zestig (60) uur. De advocate pleite voor een boete zodat de verdachte ook dit hoofdstuk voor haarzelf af kon sluiten.


Volledig artikel: Somerense automobiliste (77) levert zelf rijbewijs in na heftig ongeluk met 7-jarig meisje | De Peel | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋