Skip links

Sleepkabel lanceert fietser: ongeluk of roekeloos rijgedrag?

DEN BOSCH/HELMOND – Was het een noodlottig ongeluk of valt de Helmondse verdachte iets te verwijten? De verdachte veroorzaakte een ongeluk op de Kennedylaan in Eindhoven en hoorde een geldboete en een voorwaardelijke rijontzegging tegen zich eisen.

De auto van de verdachte hield ermee op. Diezelfde avond had hij het plan om de auto weg te slepen met een vriend. Bovenop de Kennedylaan ging het alleen mis. Toen de sleepkabel strak trok kwam er een fietser op een elektrische fiets die aangereden werd met pijn op de borst, een klaplong en gebroken rib tot gevolg. De officier van justitie vond dat de verdachte roekeloos had gereden en onnodig risico had genomen. De advocate stelde dat client moest worden vrijgesproken. Het was een noodlottig ongeval.


Volledig artikel: Sleepkabel lanceert fietser: ongeluk of roekeloos rijgedrag? | 112 en misdaad | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋