Skip links

Ongeluk bij Helmond was geen kwestie van een slappe band, maar poging om ex te laten verongelukken

DEN BOSCH – De inwoner van Geldrop die betrokken was bij een ongeluk op de N270 bij Helmond heeft daadwerkelijk geprobeerd zijn ex te doden. Hij ramde haar auto met de zijne, waardoor ze van de weg raakte en tegen een lantaarnpaal reed.

Het stel had ruzie met elkaar, waarna de vrouw vluchtte in haar auto. De man ging er echter achteraan en slingerde vervolgens per ongeluk tegen de auto van zijn ex, aldus de verdachte. De rechtbank geloofde de man niet en noemde het poging doodslag. De man kreeg 18 maanden celstraf waarvan 6 voorwaardelijk. Daarnaast legde de rechtbank een rijverbod op van één jaar.


Volledig artikel: Ongeluk bij Helmond was geen kwestie van een slappe band, maar poging om ex te laten verongelukken | Geldrop-Mierlo, Nuenen | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋