Skip links

OM: ‘Messteken bij coffeeshop Eindhoven toch geen poging doodslag’

DEN BOSCH Bij nader inzien ziet het Openbaar Ministerie een flinke steekpartij in Eindhoven toch niet als een poging tot doodslag. De –verwarde- man zwaaide eind februari wild om zich heen met een mes en daardoor vielen twee gewonden.

Tijdens een tussentijdse zitting werd duidelijk dat het OM de aanklacht van poging doodslag liet vallen en het had teruggebracht tot zware mishandeling. De man was een bekende van de coffeeshop, waar hij al langer niet meer welkom was. Toch kwam hij er weer en bleef hij rondhangen bij de coffeeshop, waarna hij met een mes begon te zwaaien. Twee mannen raakten gewond, maar wisten te ontkomen. De advocaat hield zijn verzoek tot tijdelijke vrijlating nog even vast, omdat de rapporten van de deskundigen voor eventuele behandeling nog niet gereed waren.


Volledig artikel: OM: ‘Messteken bij coffeeshop Eindhoven toch geen poging doodslag’ | Eindhoven | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋