Skip links

OM gaat huurmoordenaar vervolgen die Eindhovenaar Robert Sengers zou hebben doodgeschoten

EINDHOVEN – Al jaren is een huurmoordenaar in beeld als de man die in 2004 Eindhovenaar Robert Sengers doodschoot. Justitie denkt inmiddels genoeg bewijs te hebben om deze Johan S. veroordeeld te krijgen. Cruciaal lijkt de getuigenis van zijn ex-vriendin, een voormalig gevangenisbewaarder. 

In 2004 werd de oud-Eindhovenaar vermoord in zijn auto in Esbeek. Destijds kreeg de politie het niet opgelost, maar heropende het onderzoek in 2017. Een DNA-spoor op een scooter die was gebruikt door de verdachte. Daarop werd de verdachte in zijn cel aangehouden. Die ontkent betrokkenheid bij de moord. Een belangrijke getuige zou de ex-vriendin zijn van de verdachte. Tegenover haar zou de verdachte de moord hebben opgebiecht. Justitie pakte destijds niet door. De advocaat vraagt wat er sindsdien is veranderd. Dat er DNA op de scooter zat was destijds ook al bekend, gemengd met dat van iemand anders.


Volledig artikel: OM gaat huurmoordenaar vervolgen die Eindhovenaar Robert Sengers zou hebben doodgeschoten | Cold case | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋