Skip links

Mishandeld peutertje (2) had cocaïne in urine: Helmonds paar wijst naar elkaar

DEN BOSCH – Wat is er in een nacht in 2020 gebeurd met een Helmonds peutertje van 2? Moeder bracht het ‘s ochtends naar het ziekenhuis. Daar constateerden medewerkers niet alleen hoogstwaarschijnlijk mishandeling, maar vonden ook cocaïne in haar urine. Moeder en haar toenmalige vriend wijzen naar elkaar als dader.

Ondanks het wijzen naar elkaar vond de officier van justitie beiden schuldig. De moeder wist niet hoe het kind aan cocaïne kwam. Zelf snoof ze af en toe. Enkel de vriend kon dit hebben genomen in de wc en hebben achtergelaten. Daar zou het kind het tot zich hebben kunnen nemen. De man zag een complot, want waarom had de vrouw hem niet eerst langs de winkel gestuurd? Zo zorgde ze er immers voor dat hij even alleen was en kon worden beschuldigd. De eis van de officier van justitie was een gevangenisstaf voor de duur van 2 maanden voorwaardelijk en zestig uur taakstraf.


Volledig artikel: Mishandeld peutertje (2) had cocaïne in urine: Helmonds paar wijst naar elkaar | 112 en misdaad | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋