Skip links

Milde eis voor Helmonder na poging moord omdat zijn vrouw het hem vergaf

DEN BOSCH – Zijn vrouw zag het wapen, het is ook op camerabeelden te zien. Maar toch zegt een Helmonder niet zeker te weten of hij zijn partner ook écht met een mes stak. Het Openbaar Ministerie twijfelt daar niet aan en ziet het als een poging tot moord, met de kinderen als getuigen.

De politie kwam af op een melding van gillende kinderen bij de buren. De kinderen waren getuige van een gevecht tussen hun ouders, waarbij de man meerdere keren op het gezicht van zijn vrouw instak. De kinderen waren hierbij aanwezig. Door het bloed raakte de man in paniek en ontvluchtte het huis. Al eerder was politie en hulpverlening betrokken geraakt bij het gezin, maar echte hulp kwam niet van de grond. De man zat nog vast voor deze zaak, maar toch hoopte zijn vrouw dat hij snel weer thuis kwam. Dit was voor de officier de reden om een lagere straf te eisen.


Volledig artikel: Milde eis voor Helmonder na poging moord omdat zijn vrouw het hem vergaf | 112 en misdaad | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋