Skip links

Litouwer neemt alle schuld op zich voor cokevondst Veldhoven, maar officier wil ook zijn vriend en vriendin vijf jaar de cel in

Een 32-jarige Litouwer neemt alle schuld op zich. Hij is verantwoordelijk voor de bijna 170 kilo cocaïne die de politie in zijn Veldhovense huis vond. Zijn vriendin en een vriend wisten er niks van. De officier van justitie ziet het anders en wil alle drie de betrokkenen vijf jaar achter de tralies hebben.

De politie zag een personenauto rondrijden met een kenteken dat eerder bij een verdachte situatie met betrekking tot drugs was genoteerd. Daarop besloot met het voertuig te volgen. Eenmaal aangekomen bij de woning deed de politie een inval. Daar troffen ze blokken cocaïne aan op de zolder van de woning. In de woning waren op dat moment drie (3) personen aanwezig. Twee daarvan hadden er niks mee te maken. Verzocht werd om vrijspraak.


Volledig artikel: Litouwer neemt alle schuld op zich voor cokevondst Veldhoven, maar officier wil ook zijn vriend en vriendin vijf jaar de cel in | Veldhoven | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋