Skip links

Helmondse zwerver vandaag voor rechter voor wurg-moord in Mierlo

DEN BOSCH – De meeste zwervers schudden vrij simpel een prachtverhaal uit hun mouw. Maar een 38-jarige geboren Helmonder zal toch moeten praten als Brugman wil hij vandaag wegkomen van een moordbeschuldiging. Zijn dna zit op de shawl waarmee een Eindhovense vrouw in een Mierlose vakantiewoning is gewurgd.

Het gebeurde allemaal in een huisje van een Roompot-park. Daar zou de verdachte de nacht hebben doorgebracht met de vrouw. Het scenario zelfdoding werd onderzocht, maar het Openbaar Ministerie ging uit van moord of doodslag. De shawl zat om de nek geknoopt. Echter, op een filmpje was te zien hoe de verdachte in alle vroegte met volle tassen het huis verliet en later had geprobeerd de telefoon van het slachtoffer te verkopen en waren er pogingen gedaan om van haar rekening te pinnen met haar pas.


Volledig artikel: Helmondse zwerver vandaag voor rechter voor wurg-moord in Mierlo | Geldrop-Mierlo, Nuenen | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋