Skip links

Helmonds stel ‘weet niks van wietkelder’ Milheeze

DEN BOSCH – Ja, er is een professionele hennepkwekerij aangetroffen bij hun chalet, maar daar weet het Helmondse stel niks van. Zegt hun advocaat. De officier van justitie eist 21 maanden cel.

In 2017 kreeg de politie een anonieme melding en troffen in een betonnen kelder onder een golfplaten schuurtje henneptoppen in 55 kratten aan met een gewicht van 463 kilo. De officier van justitie was ervan overtuigd dat de verdachten een kwekerij draaiden. Op camerabeelden was te zien dat ze regelmatig naar de schuur liepen. Volgens de advocaat richting die schuur, maar dat wilde niet zeggen dat ze ook daadwerkelijk in de schuur zijn geweest of wisten wat zich daar afspeelde. Dat moest betekenen dat ze vrijgesproken moesten worden bij gebrek aan bewijs. De officier stelde daartegen over 21 maanden cel voor en een bedrag terug betalen van 75.648 euro.


Volledig artikel: Helmonds stel ‘weet niks van wietkelder’ Milheeze | Helmond | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋