Skip links

Hád een Geldroppenaar aangevallen, of wás hij aangevallen?

GELDROP – Hád hij iemand aangevallen, of wás hij juist aangevallen. Een verdachte uit Geldrop houdt het op het laatste, de andere partij raakte gewond.

Wat er precies gebeurd was bleek niet duidelijk te worden. De verklaringen van de aangever en verdachte stonden lijnrecht tegenover mekaar. Wel was er een scooterrijder met een steekwond. Mogelijk lag er een conflict die in het verleden had gespeeld wat had geleid tot de confrontatie. De officier van justitie hield het erop dat de aangever doelbewust was gestoken door de verdachte. De advocaat vroeg om vrijspraak omdat het bewijs ontbrak dat de verdachte doelbewust had gestoken. Er was namelijk teveel onduidelijk om precies vast te stellen wat er gebeurd was om tot een veroordeling te komen.


Volledig artikel: Hád een Geldroppenaar aangevallen, of wás hij aangevallen? | Geldrop-Mierlo, Nuenen | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋