Skip links

Grote witwaszaak tegen Eindhovenaar loopt dood, krijgt werkstrafje voor illegaal vuurwerk

DEN BOSCH – Wat zes jaar geleden begon als een grootscheeps onderzoek tegen een Eindhovenaar die miljoenen drugswinst zou witwassen, eindigde maandag in een miniem politierechterzaakje omdat hij illegaal vuurwerk had. 

De verdachte moest zijn onderneming verkopen. In een door hem gehuurde loods had hij onderdelen voor een hennepkwekerij en professioneel vuurwerk. Van de kweekspullen wist hij niet, de vuurwerk wel. Maar die was al 10 jaar oud. De advocaat bepleite dat verkeerde verdenkingen altijd kunnen bestaan, maar kon het niet accepteren dat Justitie en de burgemeester de man dusdanig afschilderde. Desondanks vond Justitie een flinke werkstraf op zijn plaats. De rechter zag het echter anders. Een werkstraf ging het worden, van vijftig uur en vijftig uur geheel voorwaardelijk.


Volledig artikel: Grote witwaszaak tegen Eindhovenaar loopt dood, krijgt werkstrafje voor illegaal vuurwerk | Eindhoven | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋