Skip links

Ex-politieman wilde zich door politie laten doodschieten in Moergestel

MOERGESTEL/BREDA – Met een gasdrukpistool, twee messen en een fles Bacardi stond ex-agent Peter van V. 31 januari vorig jaar bij zijn ex voor de deur in Moergestel. Depressief en dronken. En met het plan zich door de politie dood te laten schieten. Het liep anders.

Het arrestatieteam kwam er aan te pas met getrokken pistolen. Dit om de dronken Tilburger op te maken die met een vuurwapen zwaaide. De verdachte was naar het huis van zijn ex-vrouw gegaan om afscheid te nemen. Het leven viel hem zwaar. De verdachte werd verweten voorbereiding van moord naast de bedreigingen. De eis was vier jaar celstraf, waarvan een jaar voorwaardelijk. De advocaat van de verdachte zag dat anders, namelijk dat er geen sprake was van voorbereiding voor moord, maar een depressieve man. Een schreeuw om hulp, anders kon het niet.


Volledig artikel: Ex-politieman wilde zich door politie laten doodschieten in Moergestel | Tilburg | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋