Skip links

Eindhovense oplichter (40) belooft vrouwen modellencarrière, officier eist werkstraf.

EINDHOVEN – Een man spiegelde vrouwen voor dat ze via hem topmodel konden worden. Nadat hij eenmaal op televisie was, in het programma Opgelicht, begon het hem te dagen. ,,Het is niet goed wat ik heb gedaan.”

Een snelle bekentenis op zitting. De verdachte had zich voorgedaan als modellenscout en beloftes gemaakt, maar hield vooruitbetaalde gelden in eigen zak. Daarna liet hij nooit meer iets van zich horen. Terugbetalen was wel zijn doel. Een uitzending in het programma ‘Opgelicht’ deed hem zijn ogen openen. Al met al was de eis een werkstraf voor de duur van 100 uur en twee maanden gevangenisstraf geheel voorwaardelijk.


Volledig artikel: Eindhovense oplichter (40) belooft vrouwen modellencarrière, officier eist werkstraf | Eindhoven | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋