Skip links

Eindhovenaar betrokken bij drugssmokkel naar Zweden, maar advocaat is niet onder de indruk

DEN BOSCH – Een Eindhovenaar die betrokken zou zijn bij drugsproductie in onder andere Helmond en Sint-Oedenrode, was volgens het Openbaar Ministerie ook de spil in een smokkellijn naar Zweden.

De zaak kwam aan het licht doordat de politie informatie kreeg uit gekraakte cryptotelefoons. Tijdens een tussentijdse zitting kwam naar voren dat de zaak in ieder geval ziet op 3 onderschepte drugstransporten in Zweden met in totaal 240 kilo verdovende middelen. De verdachte kwam niet vrij, hij mocht alleen naar de begrafenis van zijn oma.


Volledig artikel: Eindhovenaar betrokken bij drugssmokkel naar Zweden, maar advocaat is niet onder de indruk | Eindhoven | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋