Skip links

Eindhovenaar (19) die mes trok in Primera mag met enkelband alvast naar huis om z’n behandeling te starten

DEN BOSCH – De inmiddels bekende plexiglas-schotten beschermen kassières wel tegen corona, maar verder niet. Een medewerker van de Primera in het Eindhovense stadsdeel Woensel gaf september vorig jaar twee jongeren dan ook snel hun zin toen ze met een mes geld eisten. 

Dat één van de twee jongeren psychische hulp nodig had werd duidelijk. De advocaat van de verdachte vroeg om voorlopige vrijlating, nu de psychiater vond de verdachte niet langer in detentie moest blijven zitten. De rechter ging hier in mee en gaf de verdachte de kans om in vrijheid alvast te starten met zijn behandeling, in afwachting van de behandeling van zijn strafzaak.


Volledig artikel: Eindhovenaar (19) die mes trok in Primera mag met enkelband alvast naar huis om z’n behandeling te starten | Eindhoven | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋