Skip links

Een afpersing in Eindhoven, of een gevalletje van niks? Officier eist negen maanden cel

DEN BOSCH – Een gevalletje van dingen uitpraten en schulden regelen? Of een keiharde afpersing? Het Openbaar Ministerie denkt aan het laatste en wil een Tilburger en een man uit Hilvarenbeek negen maanden de cel in. Hun advocaten ‘vallen van hun stoel’ als ze dat horen.

Volgens het slachtoffer werd hij afgeperst door de verdachten en moest hij gedwongen geld pinnen, zijn telefoon en een ring deurbel afgeven aan de twee. De verdachten vertelden een ander verhaal en zeiden dat het slachtoffer juist zelf had voorgesteld om naar het pinautomaat te rijden, dit in verband met de schulden die hij bij een van de verdachten had openstaan. De officier van justitie verweet de twee voor eigen rechter te hebben gespeeld en eiste een celstraf van 9 maanden.


Volledig artikel: Een afpersing in Eindhoven, of een gevalletje van niks? Officier eist negen maanden cel | 112 en misdaad | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋