Skip links

‘Drugslab’ Veldhoven blijkt een rare rommelschuur vol verboden spullen

DEN BOSCH – Uiteindelijk zijn ook de officier van justitie en de rechter het toch met de advocaat eens. Het levensgevaarlijke lab, waar de burgemeester van Veldhoven zo vreselijk boos over was omdat het midden in een woonwijk stond, was geen lab. Het was een rare rommelschuur vol spullen. Al kwamen ze wel van een lab. Daarom moet Jamie H. toch twee jaar cel krijgen.

Nadat een postbedrijf de politie tipte kwamen ze bij de verdachte uit. Het postbedrijf deed een melding omdat de verdachte regelmatig pakketjes af kwam geven waar een wel hele bijzondere geur aan hing. Dit bleek later hennep te zijn. De verdachte ontkende iets te maken te hebben met een drugslab o.i.d. en zijn advocaat vroeg om hem niet meer gevangenisstraf te geven dan hij al had uitgezeten. Inmiddels was hij op vrije voeten en kreeg hij de hulp die hij nodig had.


Volledig artikel: ‘Drugslab’ Veldhoven blijkt een rare rommelschuur vol verboden spullen | Veldhoven | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋