Skip links

‘Dronkenlap kan lastig zijn, maar verdient dan nog geen doodsklap’: Nuenenaar hoort werkstraf-eis

DEN BOSCH – De jonge Nuenenaar (25) dacht dat hij een agressieve dronken man enkel een duwtje gaf waardoor deze viel. Hij liep een gebroken oogkas en jukbeen op en zegt  dat hij ‘bijna is doodgeslagen’. Het was een vuistslag, aldus het Openbaar Ministerie, dat een werkstraf van 120 uur en een maand voorwaardelijk eiste.

Het slachtoffer vertoonde vervelend gedrag tegen verschillende mensen, maar was inmiddels vertrokken. Mocht hij weer terugkomen zou de verdachte en zijn vrienden te hulp schieten. Toen het slachtoffer inderdaad terugkeerde liep hij dreigend op de verdachte af en bleef hem achtervolgen. Het slachtoffer zei te willen vechten, sloeg een andere man, waarna de verdachte het slachtoffer sloeg. Uit verdediging, zo zei de verdachte. Hoewel hij slechts een duw zou hebben gegeven liep het slachtoffer de nodige verwondingen op.


Volledig artikel: ‘Dronkenlap kan lastig zijn, maar verdient dan nog geen doodsklap’: Nuenenaar hoort werkstraf-eis | 112 en misdaad | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋