Skip links

Buurjongens samen voor de rechter voor drugsbrand Eindhoven: ‘Geen doorgewinterde criminelen’

EINDHOVEN – De een schuldbewust, de ander nauwelijks bij de les. Zo zaten twee jonge Eindhovense buurjongens dinsdag voor de rechter vanwege een brandende bus met drugsafval die in 2018 in Eindhoven voor groot gevaar zorgde.

De officier van justitie verweet de twee jongens ervan in de bus met drugsafval te hebben gereden en het drugsafval te hebben gedumpt. De twee jongens zeiden zelf niet te hebben geweten wat er in de bus zat en enkel voor een vergoeding een bus te hebben vervoerd. De bus werd uiteindelijk gevonden doordat deze in brand stond. De officier van justitie vond dat er onvoldoende bewijs was dat de jongens de bus in brand hadden gestoken, wel zou er genoeg bewijs zijn voor het vervoeren en dumpen van drugsafval.


Volledig artikel: Buurjongens samen voor de rechter voor drugsbrand Eindhoven: ‘Geen doorgewinterde criminelen’ | Eindhoven | ed.nl

De Rooij van Wijk Advocaten

Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan. Hier komt een korte omschrijving te staan.

Chat openen
1
Welkom bij De Rooij van Wijk Strafrechtadvocaten. Vragen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp 👋