Mr. B.G.J. (Bert) de Rooij

Bert de Rooij
Voltooide zijn studie Nederlands Recht in 1986 aan de K.H.T. (thans U.v.T.) te Tilburg. Hij werd in 1990 beëdigd als advocaat en startte in 2002 met Willem Bos het eerste advocatenkantoor in Eindhoven dat zich volledig toelegde op het verlenen van rechtsbijstand in strafzaken.
Bert de Rooij was jarenlang lid van de Commissies Strafrecht van de Rechtbank te ‘s-Hertogenbosch en van het Gerechtshof te ‘s-Hertogenbosch, overlegorganen waaraan wordt deelgenomen door leden van de sector Strafrecht van Rechtbank/Hof, Openbaar Ministerie en advocatuur.
Bert is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten en houdt kantoor in onze vestiging in Eindhoven.

06 54 27 24 41

Mr. J. (Jules) van Wijk

Jules van Wijk
Voltooide zijn studie Nederlands Recht in 2003 aan de U.v.T. te Tilburg. Hij werd in 2004 beëdigd als advocaat.
Na een aantal jaren te hebben gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor in Eindhoven is Jules in 2007 overgestapt naar De Rooij Bos Advocaten, een gespecialiseerd strafrechtkantoor. In 2009 is uit de samenwerking met Bert de Rooij het huidige kantoor De Rooij van Wijk Advocaten ontstaan.
Jules houdt zich uitsluitend bezig met de strafrechtpraktijk en houdt kantoor in onze vestiging in Eindhoven.
Jules is lid van de Commissie Strafrecht van de rechtbank Oost-Brabant, het overlegorgaan waaraan wordt deelgenomen door leden van de sector Strafrecht van Rechtbank, Openbaar Ministerie en advocatuur.

06 46 37 39 78

Mr. S.B.M.A (Stijn) Engelen

Stijn Engelen
Voltooide zijn studie Nederlands Recht in 2007 aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij werd in 2007 beëdigd als advocaat.
Na een aantal jaren te hebben gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor en een in strafrecht gespecialiseerd advocatenkantoor in Venlo is Stijn in 2013 gestart met zijn eigen praktijk. In februari 2018 is daaruit de samenwerking met het huidige kantoor De Rooij Van Wijk Advocaten ontstaan.
Stijn houdt kantoor in onze vestiging in Eindhoven. Hij is als advocaat-belastingkundige gespecialiseerd in procedures over belastingen en lid van de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen (www.nvab.net). Stijn is dus geen belastingadviseur, maar staat u bij als er moet worden geprocedeerd tegen de belastingdienst of het Openbaar Ministerie. Hij is er liefst zelfs eerder bij betrokken om te proberen een procedure te voorkomen. De deskundigheid van Stijn omvat:
– FIOD-onderzoeken
– Belastingcontrole
– BTW-(carrousel)fraude
– Boekenonderzoek
– Fiscale procedures
– Navorderingsaanslag
– Fiscale boetes (vergrijpboete en verzuimboete)
– Naheffingsaanslag
– Bezwaar en beroep
– Informatiebeschikking
– Fiscaal Strafrecht
– Ontnemingsmaatregelen
– Witwassen
– Inkeerregeling
– Invordering

engelen@derooijvanwijk.nl

06 37 44 65 50

Mr. F.G. (Gül) Aydogan

Gül Aydogan
Voltooide haar studie rechtsgeleerdheid in 2013 aan de Tilburg University. Vanaf 2013 heeft Gül gewerkt als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor te Eindhoven. In maart 2014 is Gül  beëdigd als advocaat en is zij werkzaam geweest in de algemene civiele praktijk.
In april 2017 heeft Gül de overstap gemaakt naar het strafrechtkantoor van De Rooij Van Wijk advocaten en houdt zij zich bezig met zowel de civiele als de strafrechtpraktijk.

06 15 24 65 89

Mr. M.F.A.M. (Martijn) Collart

Martijn Collart
Voltooide zijn studie Nederlands Recht in 1999 aan de K.U.B. (thans U.v.T.) te Tilburg. Hij werd in 1999 beëdigd als advocaat en begon vervolgens in de advocatuur bij een middelgroot kantoor te Geldrop waar hij een algemene praktijk bedreef met de nadruk op strafrecht en bijstandzaken. In februari 2010 heeft hij de overstap gemaakt naar het strafrechtkantoor van De Rooij Van Wijk advocaten om zich daar ook vrijwel volledig toe te kunnen leggen op het verlenen van rechtsbijstand in strafzaken, strafgerelateerde zaken en bijstandszaken.
Martijn Collart houdt kantoor in onze vestiging in Helmond.

06 29 60 00 20

Mr. R.T.J (Rob) van Dartel

Rob van Dartel
Rob is in 2004 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Sindsdien heeft hij in diverse juridische functies bij de overheid gewerkt, waaronder binnen de rechterlijke macht. Tot hij toetrad tot de rechterlijke macht was één van zijn nevenfuncties de functie van plaatsvervangend voorzitter van de klachtencommissie beëdigd tolken en vertalers van de Raad voor Rechtsbijstand. Daarnaast is hij auteur van een boek over processen-verbaal en bewijsrecht. Rob heeft in maart 2018 de overstap gemaakt naar De Rooij en Van Wijk advocaten. Daar houdt hij zich bezig met de strafrechtpraktijk.

vandartel@derooijvanwijk.nl

06 57 80 56 17

Mr. L.H. (Leonie) van der Grinten

Leonie van der Grinten
Voltooide haar studie Rechtsgeleerdheid in 2013 (cum laude) aan Tilburg University. Leonie heeft in 2013 tevens een tweede master afgerond – Forensica, Criminologie en Rechtspleging – aan Maastricht University.
Vanaf april 2014 werkte Leonie eerst een periode als juridisch medewerker op ons kantoor in Eindhoven. In januari 2015 is zij beëdigd als advocaat.
Als ‘meester Leonie’ is Leonie daarnaast actief als strafrechtelijk blogger via onder meer haar website www.meesterleonie.nl. Ook is zij lid van de Bossche Jonge Balie.
Leonie houdt zich uitsluitend bezig met de strafrechtpraktijk en houdt kantoor in onze vestiging in Eindhoven.

Mr. K.C.A. (Kim) van der Meijden

Kim van der Meijden
Van 2001 t/m 2009 was Kim werkzaam bij een middelgroot kantoor in Helmond. In januari 2010 maakte ze de switch naar de Rooij van Wijk advocaten om als nieuwe uitdaging een vestiging mee op te zetten in Helmond.
Kim heeft een bijzondere belangstelling voor jeugdzaken en behandelt naast volwassen- en jeugdstrafzaken ook civiele zaken waarin minderjarigen uit huis worden geplaatst.
Kim is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA).

Mr. A.S. (Adarsh) Sewgobind

Adarsh Sewgobind
Voltooide zijn studie Nederlands Recht in 2012 aan de Maastricht University. Vanaf 2015 heeft Adarsh gewerkt als juridisch medewerker – en daarna als advocaat – op Sint Maarten in de algemene civiele praktijk. Na zijn terugkeer naar Nederland is Adarsh in augustus 2017 beëdigd als advocaat in Nederland en is hij werkzaam geweest in Almere in de algemene civiele praktijk.
In april 2018 heeft Adarsh de overstap gemaakt naar het strafrechtkantoor van De Rooij Van Wijk advocaten en houdt hij zich bezig met de strafrechtpraktijk.

06 54 33 80 67

Mr. P.H.P. (Paul) van Vugt

Paul van Vugt
Voltooide zijn studie Nederlands Recht in 1989 aan de K.H.T. (thans U.v.T.) te Tilburg. Hij werd in 1990 beëdigd als advocaat te Rotterdam en heeft zich vanaf dat moment gericht op de strafpraktijk. Sinds 2005 doet hij dit op ons kantoor te Eindhoven.

Mr. R.F.M. (Richella) Wolters

Richella Wolters

juridisch medewerker

Voltooide haar rechtenstudie in 2009 aan de Universiteit van Tilburg. In 2011 heeft Richella een tweede master afgerond – Recht en Management – eveneens aan de Universiteit van Tilburg.
Met ingang van februari 2012 is zij werkzaam bij de Rooij van Wijk advocaten en zij houdt kantoor in onze vestiging in Helmond.

06 15 50 73 39

Eindhoven

Hoogstraat 122 • 5615 PV Eindhoven
Postbus 48 • 5600 AA Eindhoven
Telefoon: (040) 213 28 88
Fax: (040) 213 62 80

Helmond

Mierloseweg 1C • 5707  AA Helmond
Postbus 248 • 5700 AE Helmond
Telefoon: (0492) 597 540
Fax: (0492) 554 021